VIDEO Angelinu Jolie provází temnotou hlas Lany Del Rey

Kultura Kultura
27. 1. 2014 15:05
Jako ústřední píseň filmu Zloba - Královna černé magie nazpívala Lana Del Rey coververzi Once Upon a Dream z legendární animované Šípkové Růženky z roku 1959. Poslechněte si ji.

Video - Během ceremoniálu Grammy byla představena také nová ukázka k akční fantasy s Angelinou Jolie v hlavní roli. Snímek Zloba - Královna černé magie (Maleficent) určitě nebude obyčejnou adaptací Šípkové Růženky, což už dokázaly před časem zveřejněné trailery.

Je totiž vyprávěný z pozice ústřední záporné postavy z klasického snímku společnosti Disney Šípková Růženka z roku 1959. Zlou královnu hraje právě Angelina Jolie.

Trailer k filmu Zloba - Královna černé magie
Trailer k filmu Zloba - Královna černé magie

Temnotou filmu Roberta Stromberga bude provázet i hlas Lany Del Rey, která jako ústřední píseň filmu nazpívala coververzi písně Once Upon a Dream legendárního animovaného filmu, což rozhodně dává smysl.

Pro Angelinu Jolie je Paní všeho zla první filmovou rolí od roku 2010, kdy hrála ve filmu Cizinec společně s Johnnym Deppem. Šípkovou Růženku (princeznu Auroru) ztvární Elle Fanning a ve filmu se objeví i pětiletá dcera Jolie a Brada Pitta Vivienne jako malá princezna Aurora.

Robert Stromberg je známý svou prací na vizuálních efektech filmů Alenka v říši divů a Avatar, Maleficent je jeho režijním debutem.

Česká premiéra filmu je naplánovaná na 29. květen 2014.

 

Právě se děje

Další zprávy