VIDEO Bruno Ferrari se v novém klipu chlubí sexem s Natašami

5. 2. 2014 8:47
Bruno Ferrari alias Samir Hauser po svém "koksově-marketingovém" vystoupení na ČT2 nabízí nový klip k songu Highspeed Love
Poslechněte si Highspeed Love od Bruna Ferrariho.

Video - Bruno Ferrari alias Samir Hauser, zpěvák kapely Vanessa, který před nedávnem zaujal televizní diváky i úředníky svým "koksově-marketingovým" vystoupení v Tečce páteční noci na ČT2, přichází s novým videoklipem.

Foto: Aktuálně.cz

Píseň Highspeed Love pochází ze zatím posledního alba jedné z nejobskurnějších postav tuzemského šoubyznysu. Titul Vaudeville, který nabídl vrchovatou porci ironického mixu šansonu a osmdesátkového diska, vyšel už skoro před dvěma roky.

Text písně explicitně popisuje, kde Bruno rád provozuje nejrůznější vášnivé chvilky. A tomu je uzpůsoben i obraz (režie: David N. Jahn, kamera: Zbyněk Kunc), v němž se Bruno objevuje s kalhotkami na hlavě a nejfrekventovanějším slovem písně je samozřejmě SEX.

Klip navazuje na Ferrariho představení z minulého roku, kdy k písni Moustache Prisoner vznikl klip o skupině fanatických vyznavaček Bruna Ferrariho, které unášejí muže s chlupatými zády, na ta jim vyholují různé obrazce a z chlupů si vyrábějí knírky.

Čtěte také

Ferrari: Absolutní prozření odkládám na neurčito

Desku Vaudeville pro Ferrariho produkoval John Fryer, který v osmdesátých letech patřil ke klíčovým postavám temné elektronické a gotické scény. Byl jedním z hybatelů projektu This Mortal Coil a stál za zvukem desek Depeche Mode, Cocteau Twins nebo Swans a podílel se i na slavné desce Nine Inch Nails Pretty Hate Machine. „Bruno Ferrari zemřel zhruba před šesti lety. Jeho chladné, rosolem a flitry pokryté tělo, bylo nalezeno v hromadě kokainu, pornočasopisů a zetlelých hamburgerů." říká dekadentní showman, k jehož vzkříšení prý přispěla právě možnost spolupráce s pološíleným producentem Johnem Fryerem. „Ohnilý světec se potom znenadání objevil mezi svými stoupenci a dělal jakoby nic," řekl v rozhovoru pro Aktuálně.cz Bruno Ferrari po vydání svého zatém určitě nejzajímavějšího alba.

 

Právě se děje

Další zprávy