reklama
restaurace
Jídlo ze stánku povýšil na zážitek. S grilovanými kuřaty si hraje jako v nóbl podniku
Prohlédnout si
20 fotografií
Obrazem: Rychlé pivo, klobása a hurá na vlak. Manželé mapují a fotí nádražky v Česku
Prohlédnout si
21 fotografií
0:51
"Nevím, co se to stalo." Pizzerie na valentýnský leták vytiskla pornografický obrázek
"Netuším, jak se to tam dostalo. Neviděl jsem to do té doby, než mi někdo poslal přiblíženou fotku," řekl k incidentu majitel.
Personál je na nože, šéfkuchař nestíhá. Film z nóbl restaurace vznikl na jediný záběr
Šéfkuchař se nesoustředí, dělá chyby. Ani on, ani personál se nezastaví, dokud neodejde poslední zákazník.
Ochránci zvířat ve Francii chtějí zakázat husí játra. Mluví o krutém krmení živočichů
Ve Francii se v posledních měsících vede vášnivá debata o tom, zda je přijatelné jíst gastronomickou delikatesu zvanou foie gras, tedy husí játra.
Kapr je maso budoucnosti. Češi ho jedí jen na Vánoce, chci to změnit, říká podnikatel
Prohlédnout si
18 fotografií
1:41
Zaplavená thajská restaurace je atrakcí. Obsluha má holinky a hosté jezdí na lodích
Zákazníci do jídelny a kavárny Titiporna Jutimanona jezdí na lodích a u večeře si musejí dávat pozor na vlny vyvolané projíždějícími čluny.
Mladý pár oživil koupaliště v Lulči. Přepálený tuk vyměnil za Asii, Duo Jamaha za PSH
Prohlédnout si
23 fotografií
Přehled
Za podpory:
Grilovačka na dvoutisícovce i palírna šnapsu. Rakouský Gastein je rájem gastronomie
Region Gastein v údolí národního parku Vysoké Taury je vyhlášený poctivou lokální gastronomií. Vydejte se na procházku po místních horských statcích.
Tuny zbytků z jídelen v Česku končí na skládkách. Spolek je chce darovat potřebným
V českých závodních jídelnách a rychlých občerstveních se ročně vyhodí až 27 tisíc tun potravin. Spolek Zachraň jídlo je chce dostat k potřebným.
Bistro u zatopeného lomu i kiosek na Šumavě. Dobře najíst se dá všude, ukazuje Hejlík
"Na některých místech člověk, co se týče podniků, očekává horší průměr, a pak překvapivě narazí na něco originálního a poctivého," říká Lukáš Hejlík.
Michelinská restaurace přešla na veganské menu. Chce tak čelit klimatickým změnám
"Musíme změnit způsob, jakým přemýšlíme o jídle v luxusní restauraci. Zážitková gastronomie musí sloužit vyššímu poslání," říká šéfkuchař Daniel Humm.
Michelinská restaurace kvůli covidu vaří fastfood, dělá nejlepší burgery ve městě
Restaurace Spectrum v amsterdamském hotelu Waldorf Astoria dříve nabízela rafinovaná finediningová menu. V době covidu ale musela přejít na burgery.
Slanina: Číšníci mi odešli k policii. V dotacích pro gastronomii se nevyzná ani vláda
Rozhovor s šéfkuchařem Ondřejem Slaninou o gastronomii v lockdownu, rozpadu dua Kluci v akci i úpadku disciplíny mezi studenty hotelovek.
Paulus předal Alcron svému žákovi. Je to pro mě životní výhra, říká mladý šéfkuchař
Prohlédnout si
24 fotografií
Jste očkovaní proti covidu? Dostanete slevu na jídlo, lákají restaurace v Dubaji
V Emirátech se očkuje vakcínou firem Pfizer/BioNTech od poloviny prosince. Dostalo ji už téměř 23 procent obyvatel.
Restaurace, kterou v Praze ještě nikdo neviděl. Interiér si kuchaři dodělávali sami
Prohlédnout si
22 fotografií
Michelinskou hvězdu dostala ve Francii poprvé veganská restaurace
Nové vydání gastronomického průvodce Michelin ve Francii poprvé ocenilo jednou hvězdou čistě veganskou restauraci.
Budapešťské bistro muselo kvůli viru zavřít. Teď pomáhá hladovějícím lidem bez práce
Norbert a Vivien Bangovi sice museli zavřít své bistro, jednou do týdne ale vaří jídlo potřebným a rozdávají jim základní potraviny.
Za podpory:
Zimní dovolená ve stylu agenta 007. Tyrolský Ötztal ukrývá architektonické skvosty
Prohlédnout si
25 fotografií
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama