Kostky z Lega baví víc diváků než Bolkovo druhé Dědictví

ČTK ČTK
18. 2. 2014 11:09
Komedii Dědictví aneb Kurvaseneříká vidělo 80 tisíc diváků, LEGO® příběh ještě o 20 tisíc víc. Nejlépe vydělává v českých kinech Vlk z Wall Street.
Dědictví aneb Kurvaseneříká
Dědictví aneb Kurvaseneříká | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Animovaná akční komedie LEGO® příběh skončila opět v čele návštěvnosti českých kin. O víkendu ji zhlédlo 34 025 malých i velkých, kteří v pokladnách nechali 4,5 milionu korun. Celkem už pobavila přes sto tisíc diváků.

Na druhém místě je stejně jako před týdnem komedie Roberta Sedláčka Dědictví aneb Kurvaseneříká s Bolkem Polívkou v hlavní roli. Na konto si podle informací Unie filmových distributorů připsala přes 80 tisíc zájemců a vydělala 11,2 milionů korun.

Ani na třetí pozici se nic nezměnilo. Obsadil ji americký hit Vlk z Wall Street s Leonardem DiCapriem v titulní roli, nominovaný na pět Oscarů. Příběh z prostředí prohnilých finančníků před plátna přilákal už přes 250 tisíc zájemců a na tržbách vydělal 35 milionů korun.

Čtvrtý je americký snímek Zimní příběh a za ním Vejška Tomáše Vorla, která je volným pokračováním jeho úspěšné komedie Gympl. Její celková návštěvnost přesáhla 122 tisíc diváků a tržby 16 milionů korun.

 

Právě se děje

Další zprávy